DESPRE BITOLIA


Vorbind despre BITOLIA GALLERY, vorbim despre arta, mai mult, vorbim despre THE ART OF FASHION. Arta vestimentatiei de lux, rafinata, cu tinute elegante pretabile oricarui eveniment de “high-class”, pusa in valoare intr-o locatie cu o valenta arhitectonica deosebita, un Monument Istoric din centrul Bucurestiului, imobil restaurat si innobilat complet cu obiecte de arta, tocmai pentru a crea o magie a descoperirii complete a feminitatii la superlativ, o semnatura “BITOLIA GALLERY”.

Pasind in BITOLIA GALLERY pasiti intr-o lume in care starea de bine este un fapt real, pe care il veti simti in oricare dintre cele 4 nivele ale galeriei. Bunul gust, rafinamentul si eleganta sunt sinonime cu arta de lux, iar in BITOLIA GALLERY le veti gasi ingemanate: arta vestimentatiei lux, decoruri de o inalta clasa special create pentru locatie, obiecte de arta. Toate, impreuna, creeaza o imagine a stilului, o imagine pe care noi, oamenii din spatele conceptului, am numit-o “EXPERIENTA BITOLIA”, o experienta de neuitat in care stilul vestimentar este o stare de spirit, o imagine a stilului elitist si a rafinamentului deosebit intr-un cadru elegant si istoric. In incercarea de a materializa aceasta stare de spirit, BITOLIA GALLERY ofera posibilitatea alegerii unei tinute vestimentare intr-un ambient inconjurat de stil si eleganta, sub acoperisul cladirii Bitolia No. 5.


“EXPERIENTA BITOLIA”, cu certitudine, se adreseaza publicului urban elitist. Pe piata inchirierilor de lux, inchirierea imobilului BITOLIA GALLERY constituie o experienta singulara in acest moment in Bucuresti. Prin inchirierea imobilului BITOLIA GALLERY – 4 etaje si o curte plina de plante si locuri de relaxare – imobil care se bucura de o pozitionare favorabila intr-o zona elitista a Capitalei, strada Bitolia No. 5, la Piata Dorobanti, se pot crea multiple tipuri de evenimente elitiste sau de tip corporate, astfel: evenimente high-class, prezentari de moda, conferinte sau simpozioane, evenimente de cultura si arta, degustari de vin, evenimente media, filmari, spoturi si reclame, evenimente de tip interviuri cu influenceri.