CONFIDENTIALITATE


Aceasta este politica de confidentialitate pe care site-ul nostru o are in vedere si o practica, in variantele on-line sau aplicatiile pentru telefonul mobil ori alte aplicatii care tin de sistemul nostru si care vor fi denumite in continuare: SITE-ul, proprietatea BITOLIA GALLERY SRL denumita in continuare “Societatea” sau “Noi”.


Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos tocmai pentru a invata si a sti mai multe despre utilizarea site-ului. Astfel, sunteti de acord ca aceasta politica de confidentialitate este parte integranta din Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului si accesand ori utilizand site-ul nostru sunteti de acord si va obligati sa respectati toate conditiile si termenii site-ului nostru. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa nu accesati site-ul.


Ne rezervam dreptul de a schimba conditiile de utlizare ale site-ului, oricand, fara a fi nevoie de o notificare prealabila. In acest sens sunteti de acord, ca utilizator, ca este responsabilitatea dumneavoastra sa urmariti modificarile aparute in conditiile de utlizare ale site-ului.


Daca in urma unor asemenea notificari veti continua sa folositi site-ul, aceasta inseamna ca sunteti de acord cu noile modificari si le veti respecta.

TERMENI SI DEFINITII


In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European, din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, BITOLIA GALLERY SRL prelucreaza in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, sau o alta persoana.


BITOLIA GALLERY SRL este operator de date cu caracter personal.


Urmatorii termeni sunt in intelesul Regulamentului General (UE) 2016/679 dupa cum urmeaza:
„date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
“prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
„restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
„operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii Europene sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii Europene sau in dreptul intern;
“persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
„parte terta” inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal;
„consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

TIPURI DE DATE COLECTATE SI DREPTURILE PRINCIPALE GARANTATE


BITOLIA GALLERY SRL, prelucreaza datele personale colectate ca urmare a incheierii si vanzarii obiectelor vestimentare si a accesoriilor, in vederea realizarii intereselor legitime in relatie cu scopurile mentionate mai sus si in alte situatii avand la baza consimtamantul clientilor. Scopurile colectarii datelor sunt: informarea utilizatorilor/clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.bitolia.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind status-ul comenzilor, evaluarea produselor si/sau serviciilor oferite, activitati comerciale de promovare a produselor si servicii de marketing sau de publicitate, de media, administrativ, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului clientilor etc. Prin citirea prezentelor politici de protectie a datelor cu caracter personal ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:
– dreptul la transparenta informatiilor, a comunicarilor si a modalitatilor de exercitare a drepturilor dumneavoastra.;
– dreptul la informare si acces la datele dumneavoastra cu caracter personal;
– dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor; 
– dreptul la restrictionarea prelucrarii;
– dreptul la portabilitatea datelor; 
– dreptul la opozitie;,
– dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dumneavoastra, garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

TIPURI DE DATE COLECTATE


Atunci cand va inregistrati un cont, ne transmiteti: numele, prenumele si adresa de e-mail in pagina personala din cadrul magazinului BITOLIA GALLERY. De asemenea, aveti posibilitatea de a adauga si alte date: fotografie, numar telefon, data nasterii, adresa de livrare, datele cardului bancar, etc.;
Ne puteti furniza informatii precum: obiectul vestimentar sau accesoriile pe care le doriti, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, etc.

TRANSMITEREA DE INFORMATII


Noi nu vindem, nu tranzactionam si nici nu inchiriem informatiile personale obtinute de la dumneavoastra. Ne pastram insa dreptul de a va face cunoscute ofertele noastre si ale partenerilor nostri contractuali. De asemenea, folosim informatiile personale pentru a opera propriul sistem iar partenerii nostri folosesc informatiile pentru a face livrarile (spre exemplu trebuie sa comunicam datele cardului dumneavoastra catre banca pentru a confirma plata serviciilor, a obiectelor vestimentare si a accesoriilor).


Exista posibilitatea de a va inregistra in platforma BITOLIA GALLERY prin contul dumneavoastra de Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook sau Google LLC, unde acesti provideri va vor informa cu privire la transferul datelor catre BITOLIA GALLERY. Pentru mai multe informatii puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook sau Google.
Prelucram sau colectam anumite informatii cu privire la experienta din timpul vizitarii magazinului sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va imbunatati experienta on-line si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dumneavoastra.
Pe site-ul www.bitolia.ro si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu colectam si nu prelucram date ale minorilor, cu varsta sub 16 ani.

SCOPUL SI TEMEIUL PRELUCRARII DATELOR


Pentru prestarea serviciilor BITOLIA GALLERY in avantajul clientilor nostri vom proceda la:


a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei BITOLIA GALLERY;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea, facturarea;
c) Solutionarea problemelor de orice natura referitoare la obiectele vestimentare, accesorii sau serviciile achizitionate;
d) Returnarea obiectelor vestimentare si a accesoriilor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  obiectelor vestimentare si accesoriilor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor suport, raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzi sau servicii ale BITOLIA GALLERY sau ale partenerilor nostri. In cele mai multe cazuri, pentru incheierea si executarea unui contract intre BITOLIA GALLERY si clientii sai, datele vor fi prelucrate conform legislatiei in vigoare.


Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, putem colecta si utiliza anumite informatii legate de activitatea utilizatorului, sa va solicitam sa completati chestionare, ori sa facem studii/cercetari de piata.


Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate si stocate doar in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preintampina incalcarea securitatii sistemelor, si pentru respectarea legii si a termenilor nostri contractuali. In acest sens, BITOLIA GALLERY va stoca datele dumneavoastra in conformitate cu Politica de Confidentialitate care reglementeaza pentru diferite categorii de date cu caracter personal, in functie de specificul operatiunilor pentru care sunt necesare. Mai mult, BITOLIA GALLERY se asigura ca datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile in care sunt prelucrate si de asemenea, se asigura ca perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata, iar la implinirea termenelor limita, datele personale nu vor mai fi prelucrate in aceste scopuri.


Toate acestea vor fi realizate cu respectarea drepturilor si libertatilor dumneavoastra.

ACTUALIZAREA SI CORECTAREA/MODIFICAREA INFORMATIILOR


Pentru exercitarea drepturilor pe care le aveti sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca considerati ca unele dintre date sunt incorecte, va puteti adresa cu cerere scrisa, semnata, catre BITOLIA GALLERY SRL, in atentia responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email: legal@bitolia.ro
In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca raspunsul sa fie comunicat la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal raspunsul. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.


Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

METODE DE COLECTARE SI FOLOSIRE A INFORMATIILOR


Nu colectam nicio informatie personala despre dumneavoastra decat daca o oferiti voluntar, atunci cand va inscrieti/inregistrati pe site-ul nostru, cand participati la diferite oferte, ale noastre sau ale partenerilor nostri, cand trimiteti comanda on-line pentru inchirierea sau cumpararea obiectelor vestimentare sau a accesoriilor, cand incheiati contractul de inchiriere pentru obiectele vestimentare sau accesorii, ori atunci cand faceti plata sau cand folositi varianta smartphone. Informatiile sunt colectate din cuprinsul contractului de inchiriere si a comezilor on line.


Mai pot fi colectate informatii de la, si despre, serverul de la care, sau prin care, dumneavoastra accesati site-ul, informatii care nu sunt personale (URL). Folosim, de asemenea, adresa de IP pentru a diagnostica problemele aparute cu serverele noastre sau cu softurile noastre. In general folosim datele dvs. personale pentru serviciile care va sunt adresate conform Termenilor si Conditiilor de utilizare.

ESTE ALEGEREA DUMNEAVOASTRA DACA ACCEPTATI SA PRIMITI INFORMATII


La diferite intervale de timp va trimitem o comunicare prin e-mail, sau similar, privind datele si produsele noastre si, in plus, daca la inregistrare sau ulterior optati pentru a primi informatii de la noi si partenerii nostri, va trimitem o comunicare prin e-mail, sau similar, de cate ori apar produse sau servicii din domeniul dumneavoastra de interes.

SECURITATEA INFORMATIILOR


Societatea noastra protejeaza on-line inregistrarile si comenzile pe care le faceti folosind Secure Sockets Layer (“SSL”). SSL cripteaza comenzile/inregistrarile facute pentru a evita decodarea lor de catre orice alta persoana decat noi. Daca sesizati o cheie sau un lacat inchis inseamna ca sunteti securizat. Pentru orice problema aparuta va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: legal@bitolia.ro.

COOKIES


Atunci cand folositi site-ul, stocati cookies in computerul dumneavoastra pentru a facilita utilizarea acestuia. Un cookie este un mic text de date, un fisier, in computerul utilizatorului, pe hard-drive, care mai tarziu este utilizat ca sa va indentifice, ori de cate ori utilizati site-ul. Cookies stocheaza: numarul de identificare, tara si numele pentru a va recunoaste profilul de utilizator deja existent pe site-ul nostru. Astfel reusim sa pastram site-ul securizat si sa facem experienta dumneavoastra de navigare mai placuta. Puteti oricand sa refuzati cookies, dar este posibil ca anumite parti sa nu functioneze corect. De asemenea putem folosi reclame, afise sau banner-uri pe site. Ca parte a serviciilor pe care partenerii nostri le deservesc pot pune si ei propriile cookies.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A PARTENERILOR


Asa cum am prezentat de la inceput, aceasta politica de confidentialitate se refera doar la societatea noastra. Celelalte site-uri accesibile prin intermediul site-ului nostru au propria politica de confidentialitate. Va rugam consultati aceasta politica. Noi nu suntem responsabili pentru politicile sau practicile partenerilor. De asemenea, alte companii care plaseaza reclame pe site-ul nostru pot colecta informatii atunci cand dati click pe reclamele acestora. Nu putem controla colectare acestor date. Ar trebui sa contactati direct pe cei care detin aceste reclame pentru mai multe informatii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A COPIIILOR


Nu solicitam, nu preluam si nu stocam informatii despre minorii care au varsta sub 16 ani. Daca din eroare acest lucru s-a intamplat, vom sterge toate aceste date. Va aducem la cunostinta ca este posibil sa pastram numele persoanei pentru a evita o ulterioara incercare de inregistrare.


Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate, pentru ca aceasta sa contina orice modificare a modului in care prelucram datele cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate. Toate activitatile vor fi facute cu respectarea drepturilor si libertatilor dumneavoastra.