TERMENI INCHIRIERE


Avem rugamintea catre dumneavostra sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile acestui Acord astfel incat sa fiti informat corespunzator. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii acestui Acord, va rugam sa parasiti aceasta pagina si sa nu inaintati comanda de obiecte vestimentare sau accesorii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, nu va va fi permisa inchirierea sau achizitia vreunui obiect vestimentar si a accesoriilor din portofoliul nostru. Ne rezervam dreptul de a schimba termenii acestui Acord in orice moment pe viitor. Orice modificare se va aplica inchirierii sau achizitionarii obiectelor vestimentare si accesoriilor dupa intrarea in vigoare a acesteia. Acest acord se va aplica ori de cate ori va fi trimisa o comanda sau vor fi utilizate serviciile noastre.

CE FACEM


Bitolia Gallery ofera un portal catre un concept luxos de stil unde clientul are acces la personal de elita in ceea ce priveste domeniul fashion, stilul si arta. Prin intermediul Bitolia Gallery, clientii vor avea acces la obiecte vestimentare din sezonul curent, din sezonul trecut, articole vintage si accesorii din clasa de lux pentru inchiriere/ vanzare si vor avea acces la servicii de styling prin intermediul programarilor on line sau telefonice. Serviciile oferite de societatea noastra constau in, dar nu se limiteaza doar la, inchirierea si vanzarea obiectelor vestimentare si a accesoriilor prezentate, ci si la inchirierea locatiei aferente Galeriei Bitolia si organizarii de evenimente in incinta acesteia.

ACORD DE INCHIRIERE


Acest Acord contine termenii si conditiile care guverneaza procesul de inchiriere/vanzare a obiectelor vestimentare si a accesoriilor comandate. Sunteti de acord ca prin folosirea serviciilor noastre sa va supuneti in totalitate acestei politici de confidentialitate. In aceste circumstante, niciun alt regulament nu se va aplica cu intaietate fata de acesta. Sunteti de acord si intelegeti faptul ca obiectele vestimentare si accesoriile pe care le veti inchiria raman in permanenta in proprietatea Bitolia Gallery.
Sunteti de acord si intelegeti faptul ca Bitolia Gallery poate plasa limite de inchiriere sau achizitie, inclusiv, dar fara a se limita doar la restrictionarea comenzilor plasate de un singur client, un singur card de credit/debit sau adresa de facturare sau expediere. Ne rezervam dreptul de a limita, anula sau interzice orice inchiriere sau vanzare de obiecte vestimentare si accesorii din orice motiv, incluzand, dar fara a se limita la situatii privind disponibilitatea obiectelor vestimentare si a accesoriilor. Mai mult, in prezent Bitolia Gallery nu permite inchirierea unui obiect vestimentar si a accesoriilor pentru o durata mai mare de 3 zile calendaristice zile fata de momentul preluarii obiectului vestimentar sau a accesoriilor de catre Beneficiar.

VALOAREA CHIRIEI


Valoarea chiriei este calculata din pretul de vanzare al obiectului vestimentar, sau al accesoriilor. Pentru situatiile in care obiectele vestimentare sau accesoriile sunt returnate cu modificari sau deteriorari, Beneficiarul va achita catre Proprietar echivalentul costurilor de reparare a daunelor create, iar daca acest fapt nu este posibil va achita pretul de vanzare al obiectului vestimentar sau al accesoriilor inchiriate. Ulterior plasarii comenzii de catre Beneficiar, Bitolia Gallery este autorizata sa retraga din contul dumneavoastra, direct si fara o alta aprobare prealabila, sumele de bani pe care Beneficiarul i le datoreaza. Rezervarea unui obiect vestimentar sau a accesoriilor se considera o comanda ferma, ceea ce inseamna ca Bitolia Gallery este indreptatita sa retraga sumele de bani care ii sunt datorate din contul dumneavoastra.
Ulterior plasarii comenzii on line de obiecte vestimentare si accesorii, Bitolia Gallery este autorizata sa retraga din contul dumneavoastra urmatoarele sume de bani:
a)Garantia, reprezentand o suma egala cu valoarea chiriei pentru o zi a produsului respectiv;
b)Valoarea chiriei pentru obiectul vestimentar sau accesoriilor comandate, pentru perioada selectata;
c)Valoarea transportului (dupa caz);
TAXA PE VALOARE ADAUGATA – Preturile prezentate pe site-ul Bitolia Gallery contin TVA.

ANULARI


Se pot anula comenzi pentru obiectele vestimentare sau accesoriile solicitate, sub rezerva urmatoarelor taxe de anulare:
a) pentru anularea comenzii cu 48 de ore inainte de data si ora stabilite pentru livrare, Bitolia Gallery nu percepe nicio taxa suplimentara, iar Beneficiarului i se vor rambursa toate sumele de bani achitate;
b) pentru anularile efectuate cu mai putin de 48 de ore inainte de data si ora stabilite pentru livrare, Beneficiarului i se vor rambursa sumele achitate, mai putin 50% din valoarea chiriei percepute;
c) pentru anularea comenzii efectuate cu 24 ore ore inainte de data si ora stabilite pentru livrare sau mai putin, Beneficiarului i se va retine suma integrala achitata pentru inchiriere.

LIVRAREA SI RETURNAREA OBIECTELOR VESTIMENTARE SI A ACCESORIILOR


Disponibilitatea/indisponibilitatea obiectelor vestimentare si a accesoriilor


Plasarea unei comenzi prin formularul de pe site-ul nostru nu garanteaza disponibilitatea unui obiect vestimentar sau a accesoriilor. In cazul in care un obiect vestimentar sau accesoriile devin indisponibile dupa ce comanda dumneavostra a fost plasata sau in cazul in care Bitolia Gallery nu poate sa livreze in timp util un obiect vestimentar sau accesoriile, asa cum au fost comandate, Bitolia Gallery va va anunta despre indisponibilitatea obiectului vestimentar sau a accesoriilor.


Livrare


Vom livra obiectele vestimentare si accesoriile pe care le-ati comandat, respectand caracteristicile acestora (marime, numarul de obiecte vestimentare sau accesorii, s.a), la adresa, data si ora indicate in formularul de comanda, cu exceptia cazului in care ati primit informare in legatura cu indisponibilitatea obiectului vestimentar sau a accesoriilor comandate. Culorile obiectelor vestimentare sau a accesoriilor prezentate pe site pot sa difere fata de culorile originale, astfel, obligatia Bitolia Gallery fata de Beneficiar este, fie sa livreze in timp util obiectul vestimentar si accesoriile comandate, fie sa restituie sumele de bani incasate pentru obiectele vestimentare si accesoriile comandate care nu corespund caracteristicilor comenzii. Beneficiarul va trebui sa faca dovada existentei acestor diferente.
Livrarea obiectelor vestimentare va fi asigurata de personalul specializat al Proprietarului, la adresa de destinatie indicata de Beneficiar in formularul de comanda de pe site.
Returul obiectelor vestimentare va fi asigurat de personalul specializat al Proprietarului, obiectul vestimentar urmand a fi preluat de la adresa de destinatie indicata de Beneficiar in formularul de comanda de pe site.

RECEPTIA OBIECTELOR VESTIMENTARE SI A ACCESORIILOR


Odata ce obiectele vestimentare si accesoriile comandate v-au fost livrate si intra in posesia dumneavoastra, aveti intreaga responsabilitate pentru fiecare obiect vestimentar sau accesoriile pe care le-ati inchiriat. Luati la cunostinta si va asigurati ca preluarea se face personal, de catre un adult ce poseda capacitate de exercitiu deplina.

DISTRUGEREA OBIECTELOR INCHIRIATE SI A ACCESORIILOR– AFLATE IN PROPRIETATEA BITOLIA GALLERY


Beneficiarul are obligatia sa pastreze corespunzator obiectele vestimentare si accesoriile inchiriate, sa nu le distruga sau sa le deterioreze. Beneficiarul este responsabil pentru pierderea, distrugerea sau deteriorarea obiectelor vestimentare si/sau a accesoriilor. In cazul in care Beneficiarul va returna obiectele vestimentare sau accesoriile comandate cu modificari sau defecte, acesta va achita Proprietarului valoarea egala cu manopera si materia prima aferente repararii obiectului vestimentar sau accesoriilor. In cazul in care obiectul vestimentar sau accesoriile sunt deteriorate in asa maniera incat nu mai pot fi refacute, Beneficiarul va achita Proprietarului pretul de vanzare al obiectului vestimentar sau al accesoriilor.

RETURUL SI INAPOIEREA OBIECTELOR VESTIMENTARE SI A ACCESORIILOR


Beneficiarul va returna obiectul vestimentar si accesoriile comandate in ambalajul in care i-au fost livrate. Obiectele vestimentare se inchiriaza pentru maximum 3 zile calendaristice. Pretul de inchiriere reprezinta un procent cuprins intre 14% – 16% din valoarea de vanzare a obiectului vestimentar si/sau al accesoriilor pentru fiecare zi de inchiriere. Beneficiarul are obligatia de a returna obiectul vestimentar sau accesoriile inchiriate la data si ora stabilite in procesul verbal de predare primire. Daca Beneficiarul depaseste perioada de inchiriere, acestuia i se aplica penalitati de intarziere egale cu valoarea de inchiriere a obiectelor vestimentare si a accesoriilor, pentru fiecare zi de intarziere, iar intarzierile nu pot depasi 3 zile calendaristice. Daca nici dupa termenul de 3 zile calendaristice in care i-au fost aplicate penalitati de intarziere Beneficiarul nu returneaza obiectul vestimentar sau accesoriile, acesta are obligatia de a cumpara obiectul vestimentar si accesoriile, avand obligatia sa plateasca diferenta de pret pana la concurenta pretului de vanzare al obiectului vestimentar sau al accesoriilor inchiriate. Daca Beneficiarul nu achita Proprietarului sumele de bani pe care i le datoreaza la termenele agreate, Proprietarul il va actiona in instanta, atat in instanta civila, cat si in cea penala.

CONTUL DUMNEAVOASTRA SI INSTRUCTIUNILE DE INCHIRIERE SAU CUMPARARE


Obiectele vestimentare si accesoriile aflate in proprietatea Bitolia Gallery pot fi inchiriate sau cumparate si pentru persoane care au varsta sub 18 ani, obiectele vestimentare si accesoriile putand fi comandate pentru a fi inchiriate sau cumparate on-line sau la sediul nostru. Cu toate acestea, doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani pot incheia contractul de inchiriere si pot plati pentru inchiriere sau pentru vanzare cu un card de credit sau debit valabil. Pentru a inchiria sau cumpara produsele Bitolia Gallery trebuie sa faceti dovada ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti autorizat asupra metodei de plata alese.

SERVICII PRIVATE DE STYLING


Utilizatorii site-ului Bitolia Gallery pot rezerva intalniri cu stilistii nostri prin intermediul formularului de pe site sau telefonic la numarul de telefon +40 799773442, in orice moment, inainte de inchirierea/cumpararea produselor noastre sau chiar in timpul perioadei de inchiriere. Preturile aferente sedintelor cu stilistul pus la dispozitie de Bitolia Gallery sunt prezentate pe site. O sedinta cu stilistul pus la dispozitie de Bitolia Gallery dureaza maximum 1h. Daca intarziati la sedinta mai mult de 15 minute, facem tot posibilul ca sa va oferim sedinta in aceeasi zi, insa trebuie sa aveti in vedere ca exista posibilitatea de a avea alta sedinta programata care sa se suprapuna, ceea ce inseamna ca nu vom putea tine intotdeauna sedinta intarziata in aceeasi zi. Daca stilistul nostru intarzie, vom prelungi sedinta astfel incat sa dureze 1h din momentul sosirii acestuia.
Daca timpul acordat sedintei dumneavoastra s-a terminat si doriti sa prelungiti sedinta, sunteti de acord sa platiti tarifele suplimentare pentru orele ce urmeaza, cu titlu de timp suplimentar. Puteti anula o intalnire deja programata cu stilistul cu pana la saptezeci si doua (72h) ore inainte de programare si veti primi o returnare integrala a sumei de bani achitata in acest sens.
Va putem oferi diferite sesiuni de styling on line, in masura disponibilitatii stilistilor nostri, astfel:
WE MAKE YOUR LOOK: Acest serviciu va permite sa va lasati purtata pe mainile stilistilor nostri priceputi in calatoria prin Bitolia Gallery pentru a va crea profilul de client, pentru a discuta evenimentul dumneavoastra si pentru a va face recomandarile potrivite pentru a arata perfect.
DISCRET TOUCH: Acest serviciu va ajuta sa accesorizati obiectul vestimentar deja achizitionat de la noi pentru o experienta Bitolia completa.

MODIFICARI ADUSE LA TERMENI SI CONDITII


Ne rezervam dreptul de a modifica acest Acord din cand in cand si de a posta noua versiune pe site-ul nostru. Noua versiune a prezentului Acord va intra in vigoare in termen de 5 zile de la data postarii pe site. Bitolia Gallery nu va avea nicio raspundere fata de dumneavoastra in urma modificarii Acordului. In cazul rezilierii prezentului Acord, obligatiile dumneavoastra pe care le aveti fata de Bitolia Gallery raman valabile.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR


Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentul act, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea prezentului acord, care nu va putea fi solutionat pe cale amiabila, va fi solutionat de instantele judecatoresti de la sediul Bitolia Gallery.
Sunteti de acord ca, in cazul oricarei dispute intre dumneavoastra si Bitolia Gallery sa contactati mai intai societatea Bitolia Gallery si sa incercati medierea litigiului pe cale amiabila, inainte de a apela la instanta.
Pentru medierea conflictului pe cale amiabila, trebuie sa trimiteti o cerere prin care solicitati medierea si descrieti revendicarea dumneavoastra, catre Bitolia Gallery SRL, la adresa din Str. Fabrica de Glucoza, nr.15, Sector 2. Bucuresti, Romania.

LEGEA APLICABILA


Prezentul acord este reglementat si interpretat in conformitate cu legile din Romania, fara a aduce atingere principiilor de drept. Orice litigii in legatura cu acesti Termeni care au ca rezultat o actiune in instanta, vor fi solutionate exclusiv de instanta de la sediul Bitolia Gallery.
Prezentul Acord, incluzand, dar fara a se limita la Politica noastra de Confidentialitate, este intregul Acord dintre dumneavoastra si Bitolia Gallery, referitor la obiectul prezentului document si nu va putea fi modificat decat de catre Bitolia Gallery in conformitate cu acesti termeni. Niciun angajat, agent de vanzare sau reprezentant al Bitolia Gallery nu are autoritatea de a introduce societatea Bitolia Gallery SRL in alte contracte de respectare a altor Termeni si Conditii.

CESIUNE


Este interzisa cesiunea prezentului act catre o alta persoana fizica sau juridica fara acordul scris al societatii Bitolia Gallery.

FORTA MAJORA


Bitolia Gallery nu va fi responsabila pentru nerespectarea vreunei clauze sau intarziere in indeplinirea oricareia dintre obligatiile pe care si le-a asumat printr-un Contract, daca aceasta este cauzata de evenimente care se afla in afara controlului nostru rezonabil (eveniment de forta majora).
Un eveniment de forta majora va include orice act, eveniment, neexecutare, omisiune sau accident care se afla in afara controlului nostru si va include fara limitare, urmatoarele: greve, somaj, revolta, atac terorist sau amenintare terorista, razboi (declarat sau nu), incendiu, explozie, furtuna, inundatie, cutremur, surpare de teren, epidemie sau orice alt dezastru natural; imposibilitatea de a folosi caile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul auto sau alte mijloace de transport public sau privat; imposibilitatea de a folosi retelele de telecomunicatii publice sau private; acte, decrete; legislatie; reglementari sau restrictii impuse de orice guvern; greva, defectare sau accident care afecteaza transportul de orice tip.
Executarea obligatiilor noastre care decurg din orice Contract va fi considerata suspendata pe durata evenimentului de forta majora si vom beneficia de o prelungire a termenului pentru a ne executa obligatiile de pe durata evenimentului.

CONTACT


Va rugam sa trimiteti intrebari, comentarii sau sa raportati incalcari ale acestor Termeni, catre Bitolia Gallery, online la adresa legal@bitolia.ro sau fizic la adresa Str. Fabrica de Glucoza, nr.15, Sector 2, Bucuresti.