TERMENI VANZARE


Avem rugamintea catre dumneavostra sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile acestui Acord astfel incat sa fiti informat corespunzator. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii acestui Acord, va rugam sa parasiti aceasta pagina si sa nu inaintati comanda de obiecte vestimentare sau accesorii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, nu va va fi permisa achizitia vreunui obiect vestimentar si a accesoriilor din portofoliul nostru. Ne rezervam dreptul de a schimba termenii acestui Acord in orice moment pe viitor. Orice modificare se va aplica achizitionarii obiectelor vestimentare si accesoriilor dupa intrarea in vigoare a acesteia. Acest acord se va aplica ori de cate ori va fi trimisa o comanda sau vor fi utilizate serviciile noastre.

CE FACEM


Bitolia Gallery ofera un portal catre un concept luxos de stil unde clientul are acces la personal de elita in ceea ce priveste domeniul fashion, stilul si arta. Prin intermediul Bitolia Gallery, clientii vor avea acces la obiecte vestimentare din sezonul curent, din sezonul trecut, articole vintage si accesorii din clasa de lux pentru vanzare si vor avea acces la servicii de styling prin intermediul programarilor on line sau telefonice. Serviciile oferite de societatea noastra constau in, dar nu se limiteaza doar la, vanzarea obiectelor vestimentare si a accesoriilor prezentate, ci si la inchirierea locatiei aferente Galeriei Bitolia si organizarii de evenimente in incinta acesteia.

ACORD DE CUMPARARE


Acest Acord contine termenii si conditiile care guverneaza procesul de vanzare-cumparare a obiectelor vestimentare si a accesoriilor comandate. Sunteti de acord ca prin folosirea serviciilor noastre sa va supuneti in totalitate acestei politici de confidentialitate. In aceste circumstante, niciun alt regulament nu se va aplica cu intaietate fata de acesta.
Sunteti de acord si intelegeti faptul ca Bitolia Gallery poate plasa limite de achizitie, inclusiv, dar fara a se limita doar la restrictionarea comenzilor plasate de un singur client, un singur card de credit/debit sau adresa de facturare sau expediere. Ne rezervam dreptul de a limita, anula sau interzice orice vanzare de obiecte vestimentare si accesorii din orice motiv, incluzand, dar fara a se limita la situatii privind disponibilitatea obiectelor vestimentare si a accesoriilor.

PRETUL DE VANZARE


Valoarea pretului de vanzare al obiectului vestimentar si al accesoriilor sunt mentionate pe site-ul societatii. Ulterior plasarii comenzii de catre Cumparator, Bitolia Gallery este autorizata sa retraga din contul dumneavoastra, direct si fara o alta aprobare prealabila, sumele de bani pe care Cumparator i le datoreaza. Rezervarea unui obiect vestimentar sau a accesoriilor se considera o comanda ferma, ceea ce inseamna ca Bitolia Gallery este indreptatita sa retraga sumele de bani care ii sunt datorate din contul dumneavoastra.
Ulterior plasarii comenzii on line de obiecte vestimentare si accesorii, Bitolia Gallery este autorizata sa retraga din contul dumneavoastra urmatoarele sume de bani:
a) Pretul vanzarii pentru obiectul vestimentar si accesoriilor comandate, si
b) Valoarea transportului (daca a fost solicitat);
TAXA PE VALOARE ADAUGATA – Preturile prezentate pe site-ul Bitolia Gallery contin TVA.

LIVRAREA SI RETURNAREA OBIECTELOR VESTIMENTARE SI A ACCESORIILOR


Disponibilitatea/indisponibilitatea obiectelor vestimentare si a accesoriilor


Plasarea unei comenzi prin formularul de pe site-ul nostru nu garanteaza disponibilitatea unui obiect vestimentar sau a accesoriilor. In cazul in care un obiect vestimentar sau accesoriile devin indisponibile dupa ce comanda dumneavostra a fost plasata sau in cazul in care Bitolia Gallery nu poate sa livreze in timp util un obiect vestimentar sau accesoriile, asa cum au fost comandate, Bitolia Gallery va va anunta despre indisponibilitatea obiectului vestimentar sau a accesoriilor.


Livrare


Vom livra obiectele vestimentare si accesoriile pe care le-ati comandat, respectand caracteristicile acestora (marime, numarul de obiecte vestimentare sau accesorii, s.a), la adresa, data si ora indicate in formularul de comanda, cu exceptia cazului in care ati primit informare in legatura cu indisponibilitatea obiectului vestimentar sau a accesoriilor comandate. Culorile obiectelor vestimentare sau a accesoriilor prezentate pe site pot sa difere fata de culorile originale, astfel, obligatia Bitolia Gallery fata de Cumparator este, fie sa livreze in timp util obiectul vestimentar si accesoriile comandate, fie sa restituie sumele de bani incasate pentru obiectele vestimentare si accesoriile comandate care nu corespund caracteristicilor comenzii. Cumparatorul va trebui sa faca dovada existentei acestor diferente.

RECEPTIA OBIECTELOR VESTIMENTARE SI A ACCESORIILOR


Odata ce obiectele vestimentare si accesoriile comandate v-au fost livrate si intra in proprietatea dumneavoastra, aveti intreaga responsabilitate pentru fiecare obiect vestimentar sau accesoriile pe care le-ati cumparat. Luati la cunostinta si va asigurati ca preluarea se face personal, de catre un adult ce poseda capacitate de exercitiu deplina.

RETRAGEREA CONSUMATORULUI DIN CONTRACT ULTERIOR INCHEIERII CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE


Termenul de retragere de 14 zile incepe sa curga dupa cum urmeaza:
a) de la momentul la care Cumparatorul sau o persoana indicata de acesta intra in posesia obiectelor vestimentare sau a accesoriilor comandate; sau
b) in cazul in care Cumparatorul a comandat mai multe obiecte vestimentare si/sau accesorii, termenul incepe sa curga de la data la care Cumparatorul sau o persoana indicata de acesta intra in posesia ultimului produs din cele comandate.


Inainte de expirarea termenului de retragere, Cumparatorul va informa Bitolia Gallery cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest sens, Cumparatorul va opta pentru urmatoarele variante:
a) va completa formularul anexat si il va comunica catre Bitolia Gallery, pe e-mail sau la adresa postala;
b) va redacta o declaratie prin care isi va exprima intentia de a se retrage din contract si o va comunica catre Bitolia Gallery, pe e-mail sau la adresa postala.


Odata ce termenul de retragere din contract a expirat, iar Cumparatorul nu si-a exprimat intentia de a se retrage din contract, acesta nu mai poate solicita retragerea din contractul de vanzare- cumparare incheiat cu Bitolia Gallery.
Obiectele vestimentare si/sau accesoriile vor fi primite inapoi doar daca nu au fost purtate, au aplicata eticheta si sunt in acceasi stare in care erau la momentul cand au fost preluate de Cumparator. Acestea vor fi inapoiate in aceleasi ambalaje in care au fost preluate. Daca obiectele vestimentare si/sau accesoriile cumparate nu indeplinesc aceste conditii, acestea nu vor fi primite inapoi de Bitolia Gallery.
Bitolia Gallery va rambursa sumele de bani incasate de la cumparator in termen de maximum 14 zile de la data la care a fost inregistrata cererea de retragere a cumparatorului.

CONTUL DUMNEAVOASTRA SI INSTRUCTIUNILE DE CUMPARARE


Obiectele vestimentare si accesoriile aflate in proprietatea Bitolia Gallery pot fi cumparate si pentru persoane care au varsta sub 18 ani, obiectele vestimentare si accesoriile putand fi comandate pentru a fi cumparate on-line sau la sediul nostru. Cu toate acestea, doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani pot incheia contractul de vanzare cumparare si pot plati pentru cu un card de credit sau debit valabil. Pentru a cumpara produsele Bitolia Gallery trebuie sa faceti dovada ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti autorizat asupra metodei de plata alese.

SERVICII PRIVATE DE STYLING


Utilizatorii site-ului Bitolia Gallery pot rezerva intalniri cu stilistii nostri prin intermediul formularului de pe site sau telefonic la numarul de telefon +40 799773442, in orice moment, inainte de cumpararea produselor noastre. Preturile aferente sedintelor cu stilistul pus la dispozitie de Bitolia Gallery sunt prezentate pe site. O sedinta cu stilistul pus la dispozitie de Bitolia Gallery dureaza maximum 1h. Daca intarziati la sedinta mai mult de 15 minute, facem tot posibilul ca sa va oferim sedinta in aceeasi zi, insa trebuie sa aveti in vedere ca exista posibilitatea de a avea alta sedinta programata care sa se suprapuna, ceea ce inseamna ca nu vom putea tine intotdeauna sedinta intarziata in aceeasi zi. Daca stilistul nostru intarzie, vom prelungi sedinta astfel incat sa dureze 1h din momentul sosirii acestuia.
Daca timpul acordat sedintei dumneavoastra s-a terminat si doriti sa prelungiti sedinta, sunteti de acord sa platiti tarifele suplimentare pentru orele ce urmeaza, cu titlu de timp suplimentar. Puteti anula o intalnire deja programata cu stilistul cu pana la saptezeci si doua (72h) ore inainte de programare si veti primi o returnare integrala a sumei de bani achitata in acest sens.
Va putem oferi diferite sesiuni de styling on line, in masura disponibilitatii stilistilor nostri, astfel:
WE MAKE YOUR LOOK: Acest serviciu va permite sa va lasati purtata pe mainile stilistilor nostri priceputi in calatoria prin Bitolia Gallery pentru a va crea profilul de client, pentru a discuta evenimentul dumneavoastra si pentru a va face recomandarile potrivite pentru a arata perfect.
DISCRET TOUCH: Acest serviciu va ajuta sa accesorizati obiectul vestimentar deja achizitionat de la noi pentru o experienta Bitolia completa.

MODIFICARI ADUSE LA TERMENI SI CONDITII


Ne rezervam dreptul de a modifica acest Acord din cand in cand si de a posta noua versiune pe site-ul nostru. Noua versiune a prezentului Acord va intra in vigoare in termen de 5 zile de la data postarii pe site. Bitolia Gallery nu va avea nicio raspundere fata de dumneavoastra in urma modificarii Acordului. In cazul rezilierii prezentului Acord, obligatiile dumneavoastra pe care le aveti fata de Bitolia Gallery raman valabile.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR


Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentul act, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea prezentului acord, care nu va putea fi solutionat pe cale amiabila, va fi solutionat de instantele judecatoresti de la sediul Bitolia Gallery.
Sunteti de acord ca, in cazul oricarei dispute intre dumneavoastra si Bitolia Gallery sa contactati mai intai societatea Bitolia Gallery si sa incercati medierea litigiului pe cale amiabila, inainte de a apela la instanta.
Pentru medierea conflictului pe cale amiabila, trebuie sa trimiteti o cerere prin care solicitati medierea si descrieti revendicarea dumneavoastra, catre Bitolia Gallery SRL, la adresa din Str. Fabrica de Glucoza, nr.15, Sector 2. Bucuresti, Romania.

LEGEA APLICABILA


Prezentul acord este reglementat si interpretat in conformitate cu legile din Romania, fara a aduce atingere principiilor de drept. Orice litigii in legatura cu acesti Termeni care au ca rezultat o actiune in instanta, vor fi solutionate exclusiv de instanta de la sediul Bitolia Gallery.

Prezentul Acord, incluzand, dar fara a se limita la Politica noastra de Confidentialitate, este intregul Acord dintre dumneavoastra si Bitolia Gallery, referitor la obiectul prezentului document si nu va putea fi modificat decat de catre Bitolia Gallery in conformitate cu acesti termeni. Niciun angajat, agent de vanzare sau reprezentant al Bitolia Gallery nu are autoritatea de a introduce societatea Bitolia Gallery SRL in alte contracte de respectare a altor Termeni si Conditii.

CESIUNE


Este interzisa cesiunea prezentului act catre o alta persoana fizica sau juridica fara acordul scris al societatii Bitolia Gallery.

FORTA MAJORA


Bitolia Gallery nu va fi responsabila pentru nerespectarea vreunei clauze sau intarziere in indeplinirea oricareia dintre obligatiile pe care si le-a asumat printr-un Contract, daca aceasta este cauzata de evenimente care se afla in afara controlului nostru rezonabil (eveniment de forta majora).
Un eveniment de forta majora va include orice act, eveniment, neexecutare, omisiune sau accident care se afla in afara controlului nostru si va include fara limitare, urmatoarele: greve, somaj, revolta, atac terorist sau amenintare terorista, razboi (declarat sau nu), incendiu, explozie, furtuna, inundatie, cutremur, surpare de teren, epidemie sau orice alt dezastru natural; imposibilitatea de a folosi caile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul auto sau alte mijloace de transport public sau privat; imposibilitatea de a folosi retelele de telecomunicatii publice sau private; acte, decrete; legislatie; reglementari sau restrictii impuse de orice guvern; greva, defectare sau accident care afecteaza transportul de orice tip.
Executarea obligatiilor noastre care decurg din orice Contract va fi considerata suspendata pe durata evenimentului de forta majora si vom beneficia de o prelungire a termenului pentru a ne executa obligatiile de pe durata evenimentului.

CONTACT


Va rugam sa trimiteti intrebari, comentarii sau sa raportati incalcari ale acestor Termeni, catre Bitolia Gallery, online la adresa legal@bitolia.ro sau fizic la adresa Str. Fabrica de Glucoza, nr.15, Sector 2, Bucuresti.